Pikantni mafini

by admin · 0 comments

SESTAVINE

400g pšenične moke premium 1
90g masla
1 jajce
400 ml jogurta
150 ml mleka
100 g ementaler sira
1 epcilni prašek
sveža bazilika1 strok česna
1/2 žličke popra
1/4 žličke mletega kajenskega popra
1 žlička soli
1 žlička sončničnega olja 1

PRIPRAVA

Moko zmešajte s pecilnim praškom, soljo in maslom. V omenjeno maso dodajte jajce, jogurt, mleko, baziliko, česen, poper in kajenski poper. Vse dobro premešate. Na koncu dodajte tudi nariban sir. Mafine pečite na 200 stopinjah, cca. 30 minut. Nato jih pokrijte z aluminijasto folijo in pečite še 15 minut.

 

Komentarji

komentar/ja/ji/jev

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: