Zelenjavni mafini

by admin · 0 comments

SESTAVINE in PRIPRAVA

Pol rdeče, pol rumene in pol zelene paprike narežite na majhne kocke. 100g masla zmešajte s Kotany zeliščno soljo (uporabite 2 žlički) in s kajenskim poprom. Temu primešajte pet jajc. 300g moke premium 1 zmešajte s timijanom in enim pecilnim praškom. Dodajte 50 g sesekljanih črnih olivm na kocke narezano papriko in tudi jajčno zmes. Mešajte tako dolgo, da nastane gosto testo. Pečico segrejte na 200 stopinj. Mafine pecite na srednji rešetki pečice približno 30 minut. Ko se obarvajo zlato rumeno so pečeni!

Vir recepta in avtorskih pravic je: http://brboncica.blogspot.com/2012/05/zelenjavni-mafini.html

Komentarji

komentar/ja/ji/jev

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: