Mafini z jagodami in ingverjem

by admin · 0 comments

SESTAVINE (12 kosov)

na drobno narezana koreninica ingverja
250g pirine moke premium 1
150g sladkorja 1
125g margarine ali masla
25ml sojino-riževega mleka
1  žlička pecilnega praška
0,5 žličke sode bikarbone
1  žlička jabolčnega kisa
narezane jagode

PRIPRAVA

Ingver in margarino ali maslo zmešamo skupaj. Ostale sestavine, razen jagod, zmešamo v ne čisto tekočo maso in dodamo ingver in margarino ter ponovno zmešamo. Modele za mafine napolnimo z maso do 2/3, nato po želji dodamo koščke jagod. Mafini se naj pečejo cca. 20 minut pri 180 stopinjah.

Vir recepta in avtorskih pravic jehttp://veganskakuhinjica.blogspot.com/2012/02/mafini-z-jagodami-in-ingverjem.html

Komentarji

komentar/ja/ji/jev

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: